Beograd: Devojčicu udario autobus!

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Devojčicu udario autobus!

Devojčicu A. S. (16) udario je autobus dok je prelazila Bulevar despota Stefana na pešačkom prelazu na crvenom svetlu. Ona je sa lakšim povredama prebačena na Urgentni centar (UC).

Nezgoda se dogodila oko 13.30 sati u Bulevaru despota Stefana kod kafane "Bled". Šesnaestogodišnja devojčica je pokušala da pređe ulicu.

Na nju je naleteo autobus GSP-a na liniji 27E. Vozač je istog momenta zaustavio autobus, pozvali su Hitnu pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koja je devojčicu prevezla na Urgentni centar.

Šef policije ostao bez uva

Leskovac: Poginuo pešak, vozač pobegao

Leskovac: Poginuo pešak, vozač pobegao

"Ona je bila svesnom stanju, a ima oderotinu na čelu i levom obrazu i povrede glave", kaže za "Blic" dr Mara Petrović iz Hitne pomoći.

Kako saznajemo, jedan od mlađih putnika, prišao je nakon incidenta vozaču autobusa i udario ga šakom u glavu. On je sa oguljotinom na čelu i hematomom u nosu prevezen na UC.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.