Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Jul.2016, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BenQ MS527 – projektor za ozbiljne prezentacije

Iz kuhinje kompanije BenQ stiže nam još jedan ozbiljan poslovni projektor – MS527. Dizajniran je za mala i srednja poslovna okruženja, kao i za školske učionice, manje predavačke teatre i kućna poslovna okruženja. U biti radi se o kompaktnom, laganom i veoma moćnom biznis projektoru čiji su glavni aduti dobar kvalitet slike, mala potrošnja energije, ... The post BenQ MS527 – projektor za ozbiljne prezentacije appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BenQ MS506 – mali, ali ozbiljan poslovni projektor

Izvor: ItRešenja.com, 25.Jul.2016

Iz kompanije BenQ stiže nam još jedan zanimljiv i veoma moćan biznis projektor – MS506. Radi se o kompaktnom, laganom i maksimalno funkcionalnom projektoru koji svakoj poslovnoj prezentaciji udahne dodatnu dozu ozbiljnosti i učini je moćnom i jasnom. U osnovi ovo je jednostavno dizajniran projektor...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.