Bebi parking karte

Izvor: Studio B, 23.Jun.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bebi parking karte"

JKP „Parking servis" malim Beograđanima koji su rođeni posle 1. juna poklanja 30 besplatnih „bebi parking karata" kojima će roditelji moći besplatno da parkiraju 30 sati u svim parking zonama u gradu.

Kako je rekao je Boban Kovačević, generalni direktor „Parking servisa", na konferenciji za novinare održanoj u direkciji ovog javnog komunalnog preduzeća, cilj akcije je da se pomogne roditeljima sa bebama da lakše parkiraju vozila prilikom redovnih poseta pedijatru >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i obavljanja drugih obaveza.

- Jedna „bebi parking karta" važi 60 minuta i omogućava roditeljima da se parkiraju u bilo kojoj parking zoni. Parkiranje je vremenski ograničeno na jedan, dva ili tri sata. Ove karte važe godinu dana od preuzimanja, što se može učiniti u Ulici Starine Novaka 22, radnim danima od 7 do 21, a subotom od 7 do 14 časova. Roditelji na uvid moraju dati ličnu kartu, izvod iz matične knjige rođenih za bebu i potvrdu da poseduju automobil na svoje ime. „Bebi karte" obeležene su serijskim brojem za registarsku oznaku vozila i evidentirane su u sistemu kontrole parkiranja, tako da je bilo kakva zloupotreba nemoguća - rekao je Boban Kovačević.

JKP „Parking servis" obezbedio je i samolepljive nalepnice „Beba na parkingu", kojima će se upozoravati drugi učesnici u saobraćaju da ostave prohodan izlaz i ne zagrade vozilo u kojem se vozi beba. Promotivni materijal (plakati i flajeri) biće postavljeni prvenstveno kod porodilišta i domova zdravlja.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.