Batajnica i Zemun dobili struju, otklonjen kvar na mreži

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batajnica i Zemun dobili struju, otklonjen kvar na mreži

Oko 20.30 časova na teritoriji opštine Zemun i u delovima naselja Batajnica došlo je do prekida električne energije, zbog kvara na visokom naponu. Struja je u te delove grada došla pola sata pre ponoći.

Stanovnici većeg dela Batajnice i opštine Zemun tri sata su bili bez električne energije, zbog čega su ovi delovi grada bili u potpunom mraku.

Čitaoci "Blica" su nas obavestili da su ulice Batajnice bile osvetljene tek ponekom svetiljkom, dok su sve kuće u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovom naselju bile u potpunom mraku.

Iako su iz "Elektrodistribucije Beograd" rekli da će stanovnici ovih naselja dobiti struju tek između dva i tri sata posle ponoći, to se dogodilo oko 23.30.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.