Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2020, 16:21

Bastać: Vesić otpočeo kampanju za gradonačelnika Beograda

Bivši predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zloupotrebio javne resurse za ličnu promociju time što je uz račun za Infostan Beograđanima poslat letak "kojim veliča spostveni rad" i dodao da je Vesić time otpočeo kampanju za gradonačelnika Beograda.

"U potpisu političkog letka dao je još jedan dokaz da ne postoji gradonačelnik i da je upravo Goran Vesić prvi i poslednji koji se za šve >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pita u Beogradu. S obzirom na to da nije uspeo da ostvari svoj najveći san i postane ministar infrastrukture, odlučio je zvanično otpočne kampanju za gradonačelika Beograda", navodi se u pisanoj izjavi Bastaća.

On je naglasio da je Vesić na tom letku "zaboravio da napiše" na koliko lokacije probijen rok za izvođenje radova, koliko je posekao stabala u Beogradu i "koliko sati i dana života" uskratio građanima saobraćajnim kolapsom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vesić: Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu, trošak osvetljenja 5.000 evra mesečno

Izvor: Danas, 05.Nov.2020, 08:57

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je počelo postavljanje novogodišnje rasvete u gradu i dodao da mesečni troškovi prazničnog osvetljenja iznose oko 5.000 evra što je, po njegovim rečima, mali trošak u odnosu na dobijeni efekat.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.