Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Avg.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barutana: Bizzare Bazzare 12. avgusta

U petak, 12. avgusta od 19.00, u Barutani će biti organizovan Bizzare Bazzare, letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice. Rashladite se u urbanom ćošku Kalemegdana u kom vas očekuje 11 sati dobre muzike, koktela i letnje zabave. Publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih ... The post Barutana: Bizzare Bazzare 12. avgusta appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barutana: Bizzare Bazzare 12. avgusta

Izvor: Press, 09.Avg.2016

U petak, 12. avgusta od 19.00, u Barutani će biti organizovan Bizzare Bazzare, letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice. . Foto: Shutterstock. Rashladite se u urbanom ćošku Kalemegdana u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.