Baki Zorici je hranu donosio taksista, a kada mu je rekla da više ne dolazi - umrla je od gladi

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baki Zorici je hranu donosio taksista, a kada mu je rekla da više ne dolazi - umrla je od gladi

Beživotno telo Zorice Stefanović (80) pronađeno je juče u njenom stanu u Pribojskoj 19 na Karaburmi.

Zabrinute komšije više od mesec dana nisu videle nesrećnu baku, a tokom dana je zgradom počeo da se širi nesnosan miris.

Kako su pretpostavili da je baka koja se teško kretala i živela sama preminula, pozvali su policiju.

Patrola je došla, ali su policajci rekli da nemaju ovlašćenja da razvale bravu da bi potvrdili sumnje komšija.

Staričin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvi komšija je samoinicijativno prešao na njenu terasu na prvom spratu zgrade i ugledao nepomično telo starice.

Ubrzo su na lice mesta došli Hitna pomoć i vatrogasci koji su se merdevinama popeli do terase, obili prozore i otključali vrata lekarima koji su konstatovali da je nesrećna baka umrla pre skoro mesec dana.

Zorica u Srbiji nije imala rodbine, a hranu joj je do pre nekoliko meseci kupovao lokalni taksista, međutim komšije kažu da mu je ona pre dva meseca rekla da više ne dolazi, pa se sumnja da je nesrećna žena preminula od gladi.

Oni dodaju i da je starici zbog neplaćenih računa u aprilu isključena i struja u stanu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.