Bajkeri se družili sa korisnicima Ustanove za decu i mlade Sremčica

Izvor: Blic, 02.Jun.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri se družili sa korisnicima Ustanove za decu i mlade "Sremčica"

U kafanici “Naša Marina” u Višnjičkoj bb danas je organizovano druženje dece i mladih iz Ustanove za decu i mlade “Sremčica”, bajkera iz Asocijacije “BJ Bikers” i zaposlenih iz Udruženja za sport i rekreaciju na vodi Karaburma (Marina Karaburma). Gosti su imali priliku da pogledaju i kupe izložene dečje radove, a sav prihod je namenjen kupovini repromaterijala za kreativne radionice u Ustanovi.

Udruženje za sport i rekreaciju na vodi Karaburma upriličilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dvočasovnu vožnju brodovima za svu decu i njihove vaspitače.

Organizatorka ovog druženja i članica Asocijacije motociklista Srbije “BJBikers”, Nataša Davinić, kaže da su tokom dugogodišnje saradnje Asocijacije i Doma “Sremčica” odlučili da unaprede i inteziviraju saradnju i druženje.

- Svima nam je primarni cilj da usrećimo decu, da ih uključimo u društvo van ograda Doma i da pokazemo koliko oni vrede, i to ne samo jedan ili dva dana u godini. Sa tim ciljem i vizijom, rešili smo da organizujemo prodaju radova iz njihovih kreativnih radionica, u cilju prikupljanja novca za repromaterijal. Ovoj akciji se pridružila i Uprava marine Karaburma, koja je obezbedila vožnju brodom Dunavom, za decu i njihove pratioce - rekla je Nataša Davinić.

Prema rečima direktorke Ustanove za decu i mlade “Sremčica“, Milke Milovanović-Minić, u kafanici “Naša Marina” će biti postavljena stalna izložba radova korisnika te ustanove kojom će njen duh zauvek biti deo tog prostora i svedočanstvo jednog prijateljstva.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.