Bačene dve bombe u kuću u Ostružnici

Izvor: Studio B, 10.Apr.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačene dve bombe u kuću u Ostružnici

U dvorište jedne kuće u Ostružnici rano jutros oko četiri časa bačena je eksplozivna naprava, potvrđeno je u Informativnoj službi MUP-a Srbije.

Tom prilikom nije bilo povređenih lica, a uviđaj je toku, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

I beogradski elektronski mediji su javili da je u beogradskom prigradskom naselju Ostružnica u Ulici 7. jula u kuću, odnosno pomoćni objekat, bačena bomba, da je pričinjena materijalna šteta i da za sada nisu poznati motivi ovog napada.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bačene bombe na kuću u Ostružnici

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2013

U dvorište jedne kuće u Ostružnici, kod Beograda, bačena je "eksplozivna naprava" od čije detonacije nije bilo povređenih, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije...Prema navodima policije, eksplozija se dogodila jutros oko četiri sata. Kako javlja RTS, bačene su dve ručne bombe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.