Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 11:44

"BORIMO SE ZA ŽIVOT BEBE DUŽE OD 10 DANA" U Tirošovoj na respiratoru dve bebe, vitalno ugrožene

Doktorka Snežana Rsovac, pedijatar, pulmolog i načelnica intenzivne nege na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj rekla je da su na respiratoru dve bebe, koje su stabilno, ali su vitalno ugražene i obe su se zarazile kod kuće. Što je veći broj inficiranih u opštoj populaciji, veća je šansa da se pojave i teži slučajevi kod dece, navela je doktorka, piše RTS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve bebe na respiratoru u Beogradu

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2021

Doktorka Snežana Rsovac, načelnica intenzivne nege na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj rekla je da su na respiratoru dve bebe, koje su stabilno, ali su vitalno ugrožene.

Nastavak na Radio 021...

Dve bebe na respiratoru, doktorka Rsovac otkriva zašto je sve više dece obolele od kovida

Izvor: OkRadio.rs, 26.Okt.2021

Doktorka Snežana Rsovac, pedijatar, pulmolog i načelnica intenzivne nege na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, rekla je da je stanje dve bebe koje su na respiratoru – stabilno, ali su vitalno ugrožene i obe su se zarazile kod kuće. Što je veći broj inficiranih u opštoj populaciji,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.