BORČA PONOVO U ŠOKU Osmogodišnja devojčica pronašla mrtvog brata u mešalici

Izvor: Blic, 01.Avg.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORČA PONOVO U ŠOKU Osmogodišnja devojčica pronašla mrtvog brata u mešalici

- Čula sam devojčicu kako vrišti "Tata, tata!", a onda i oca kako zapomaže: "Sine, sine...". Krici sestre su bili neljudski, cele noći su mi odzvanjali u ušima, oka nisam sklopila - priča R.J., komšinica koja živi nedaleko od pekare u kojoj je sinoć petogodišnji dečak Dušan Nikolić tragično nastradao.

Ulica Ivana Jugovića u Borči, gde se sinoć odigrala prava tragedija kada je petogodišnji Dušan upao u mašinu za mešanje testa i poginuo, danas je pusto i tiho.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Retke su komšije koje izađu u dvorište svojih kuća, samo nemo odmahuju glavom neznajući šta da kažu.

Komšinica R.J. kaže da je sinoć čula vapaj devojčice koja je prva videla svog brata u mašini za testo.

- Dete je vrištalo, jecalo... Ne mogu da opišem taj zvuk. Čim se setim naježim se - priča R.J.

STRAVIČNE NESREĆE ODNOSE ŽIVOTE DECE Dečaka (5) ubila pekarska mešalica, jecaji roditelja odzvanjali Borčom

Pekara u kojoj se nesreća dogodila, danas je bila zatvorena, a niko iz kuće koja se nalazi iznad pekare, u kojoj kako tvrde komšije živi gazda koji je Nikolićima iznajmio prostor, danas nije želeo da razgovara sa novinarima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.