Izvor: Blic, 09.Dec.2021, 13:03

"BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI" Klinički farmakolog dr Stojanović: Lekovi protiv korone ne treba da nam ZAMAGLE UM

Farmaceutske kompanije paralelno sa vakcinama razvijaju nove lekove protiv kovida 19. U roku od dva meseca dva nova leka trebalo bi da počnu da se koriste i u Srbiji. Klinički farmakolog Radan Stojanović kaže za RTS da saznanje da postoje lekovi protiv korone koji se mogu piti kod kuće ne bi trebalo ljudima da zamagli um, pa da pomisle da nema potrebe da se vakcinišu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stojanović: Novi lekovi protiv korone ne znače odustanak od vakcinacije i mera

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2021, 09:20

Klinički farmakolog Radan Stojanović kaže, povodom toga da bi u roku od dva meseca trebalo da u Srbiji počnu da se koriste dva nova leka protiv korone - molnupiravir i pakslovid koji se mogu piti kod kuće - da to ne bi trebalo ljudima da zamagli um, pa da pomisle da nema potrebe da se vakcinišu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.