BLOOD CHALLENGE: Ekipa iz KUD-a i njihovi roditelji dali krv, nominovali druge “kudovce”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Sep.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOOD CHALLENGE: Ekipa iz KUD-a i njihovi roditelji dali krv, nominovali druge “kudovce”! (FOTO)

Članovi KUD-a su nominovali svoje kolege i prijatelje iz KUD-a "Sedmica" iz Ugrinovaca, KUD- a "Jedinstvo iz Beograda" i OKUD -a " Lola" iz Beograda

Humanitarnoj akciji pod nazivom “Blood Challenge” pridružili su se i članovi kulturno – umetničkog društva ” Nikola Tesla” GSP Beograd, koji su u subotu, 06. 09. 2014. godine u prostorijama zavoda za transfuziju, dobrovoljno dali krv i na taj način pružili podršku akciji.

Dugogodišnji igrač folklora >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i dugogodišnji član KUD-a “Nikola Tesla” GSP Beograd, Milenko Kuzmanović, uspeo je da animira ostale igrače i zajedno sa njima podrži ovaj humantarni čin, dobrovoljno dajući krv.

Kuzmanović kaže da se odazvao veliki broj ljudi koji su došli da daju krv, ali neki od njih to nisu mogli da učine, iz zdravstvenh razloga. Ipak, ostali su u prostorjama zavoda za transfuziju, pružajući svojim kolegama pordšku.

Foto: Tanjug

- Pojedini igrači, mlađi od osamnaest godina, pozvali su svoje roditelje da daju krv i pridruže se akciji. Takođe,članovi KUD-a kao i kompletno rukovodstvo se uvek odazivaju na razne humanitarne akcije, te će ova sada, na moju inicijativu, prerasti u tradiciju - rekao je Milenko za “Telegraf”.

Članovi KUD-a su takođe nominovali svoje kolege i prijatelje iz KUD-a “Sedmica” iz Ugrinovaca, KUD- a “Jedinstvo iz Beograda” i OKUD -a ” Lola” iz Beograda.

Foto: Telegraf

Ekipa “Telegrafa” još jednom apeluje na sve humane ljude dobrog srca da se priključe humanitarnoj akciji davanja krvi!

NE ČEKAJTE NOMINACIJU, SAD JE TRENUTAK! Dajte krv i spasite nekome život!

(D. Čavić)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.