BEZ VODE POTROŠAČI U BULEVARU VOJVODE BOJOVIĆA

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ VODE POTROŠAČI U BULEVARU VOJVODE BOJOVIĆA

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u sredu, 16. februara, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Bulevaru vojvode Bojovića. Bez vode će u navedenom vremenu biti i deo Kalemegdana i Zoološki vrt.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Zemunskoj ulici u naselju Busije (Batajnica), u četvrtak, 17. februara od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Šangajskoj ulici, naseljima Šangaj i Busije i ulicama Zemunskoj, Osmoj novoj i Grobljanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ugrinovcima. Za najnužnije potrebe za vodom za piće obezbeđena je autocisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 36-06-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vode delovi Kalemegdana i Zemuna

Izvor: Glas javnosti, 16.Feb.2011, 08:49

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži danas će od 8 do 18 sati bez vode ostati potrošači u Bulevaru vojvode Bojovića. Bez vode će u navedenom vremenu biti i deo Kalemegdana i Zoološki vrt...Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Zemunskoj ulici u naselju Busije (Batajnica),...

Nastavak na Glas javnosti...

Ispiranje vodovodne mreže

Izvor: Studio B, 16.Feb.2011

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije" ispiraće vodovodnu mrežu od srede, 16. februara, do subote, 19. februara...Povremene prekide u snabdevanju, umanjen pritisak i kratkotrajnu zamućenost vode u vremenu od 22 do 6 sati narednog dana osetiće potrošači na ripanjskom i barajevskom putu -...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.