BEZ STRUJE ŽARKOVO, BELE VODE, BANOVO BRDO, CERAK... Isključena trafostanica zbog požara u njenoj blizini

Izvor: Blic, 01.Avg.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STRUJE ŽARKOVO, BELE VODE, BANOVO BRDO, CERAK... Isključena trafostanica zbog požara u njenoj blizini

Nisko rastinje oko trafostanice "Beograd 2" zapalilo se oko 15.50 časova zbog čega je prekinut dovod električne energije u Žarkovu, Makišu, Belim vodama, Ceraku i Železniku, a u nekim od njih nema ni vode.

Kako su za "Blic" saopštili iz MUP-a vatrogasne ekipe su na terenu.

- Planulo je suvo rastinje oko trafostanice, a nekoliko vatrogasnih ekipa pokušavaju da ga ugase. Dok požar ne bude ugašen struja je isključena, a nakon gašenja naselja će dobiti struju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekli su iz MUP-a.

Prema prvim informacijama u požaru niko nije povređen.

U EPS-u su potvrdili da su morali da isključe napajanje na zahtev vatrogasaca koji gase požar.

- Mi smo isključili trafostanicu Beograd 2 koja napaja deo Banovog brda iz bezbednosnih razloga na zahtev vatrogasaca, jer je buknuo požar u okolini. To je kratkotrajno isključenje dok se ne ugasi požar - kažu u EDB-u.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEZ STRUJE OSTALI ŽARKOVO, BANOVO BRDO, CERAK... Trafostanica bila isključena zbog požara

Izvor: Blic, 01.Avg.2017

Nisko rastinje oko trafostanice "Beograd 2" zapalilo se oko 15.50 sati zbog čega je prekinut dovod električne energije u Žarkovu, na Banovom brdu, Makišu, Belim vodama, Ceraku i Železniku, ali je požar ubrzo lokalizovan...Kako su za "Blic" saopštili iz MUP-a, reč je o rastinju koje se zapalilo...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.