BEZ STRUJE Novobeograđani Božić čekaju u mraku

Izvor: Blic, 06.Jan.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STRUJE Novobeograđani Božić čekaju u mraku

Stanovnici Novog Beograda i Bežanijske kose Badnje veče provode u mraku, jer je u pojedinim delovima ovih naselja struja nestala zbog poremećaja u napajanju trafo stanice.

Kako "Blic" nezvanično saznaje trafo stanica na kojoj je došlo do kvara nalazi se na Bežanijskoj kosi i u vlasništvu je Elektromreže Srbije.

Molim onog ko je iskljucio vodu i struju u bloku 28, da iste vrati! #blok28 #beograd

Građani su nezadovoljstvo zbog nestanka struje izrazili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na društvenim mrežama, čudeći kako je takav kvar dopušten baš na današnji praznik, koji većina ljudi provodi u svojim domovima.

Nestala struja u Blokovima. Šta je bre ovo?? Neće nestajati struja, a? #blokovi #Beograd

Zbog nestanka struje, došlo je do zaustavljanja pogona vodovodne mreže, pa su stanovnici dela Bežanijske kose i Novog Beograda pola sata ostali bez snabdevanja vodom. Kako kažu iz JKP "Vodovod i kanalizacija" kvar je brzo otklonjen i sad svi Beograđani imaju normalan dotok vode.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UKLONJEN KVAR Novobeograđanima stigla struja

Izvor: Blic, 06.Jan.2016

U domove Novobeograđana struja je stigla, nakon što je u pojedinim delovima ovog naselja došlo do prekida snabdevanja električnom energijom zbog poremećaja u napajanju trafo stanice...Kako "Blic" nezvanično saznaje trafo stanica na kojoj je došlo do kvara nalazi se na Bežanijskoj kosi i u vlasništvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.