BEZ PROBLEMA SA SMS PLAĆANJEM PARKINGA

Izvor: Kurir, 22.Mar.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PROBLEMA SA SMS PLAĆANJEM PARKINGA

BEOGRAD - Sistem plaćanja parkiranja SMS porukama najzastupljeniji je i funkcioniše nesmetano - rekao je za Beoinfo Radenko Vuković, direktor Sektora za razvoj i organizaciju parking kontrole JKP Parking servis. Vuković je podsetio da su sva tri mobilna operatera rešila problem plaćanja parkiranja koji se javio zbog korišćenja slova s kvačicama.

- To znači da je svima koji poseduju registarsku oznaku sa slovima Š, Đ, Č, Ć i Ž omogućeno da, ukoliko na telefonu imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << srpsku tastaturu, plaćaju parkiranje koristeći ta slova. Ukoliko korisnik na telefonu nema srpsku tastaturu, onda umesto Š ukucava S, umesto Đ - D, Č - C i umesto Ž - Z - izjavio je Vuković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.