BESPLATNO RAZGLEDANJE BEOGRADA 26. FEBRUARA

Izvor: Kurir, 13.Feb.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNO RAZGLEDANJE BEOGRADA 26. FEBRUARA

Besplatno autobusko i pešačko razgledanje za Beograđane i goste Beograda omogućeno 26 februara

BEOGRAD - Udruženje turističkih vodiča Srbije, kao član Svetske federacije udruženja turističkih vodiča (WFTGA), obeležava Međunarodni dan turističkih vodiča (21. februar) u nedelju, 26. februara, organizujući besplatno autobusko i pešačko razgledanje za Beograđane i goste Beograda.

Licencirani turistički vodiči vodiće građane Beograda po pojedinim njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najzanimljivijim delovima.

Takve pešačke ture su tradicionalno dobro posećene i predstavljaju prvenstveno promociju turističkih vrednosti naše prestonice, ali i svojevrsnu prezentaciju profesije turističkog vodiča.

Ove godine, Međunarodni dan turističkih vodiča biće obeležen sa pet pešačkih tura na srpskom jeziku, posvećenih pre svega građanima Beograda i svima onima koji razumeju naš jezik.

Pored toga, Udruženje je odlučilo da prvi put priredi i pet posebnih pešačkih razgledanja na isto toliko stranih jezika.

Posebnost tih razgledanja je u njihovoj temi, a to je „Doprinos stranaca razvoju Beograda”, gde će turistički vodiči strane državljane koji rade u Beogradu ili su gosti našeg grada upoznati sa istorijskim doprinosom njihovih sunarodnika razvoju naše prestonice. Razgledanja će biti organizovana na francuskom, nemačkom, ruskom i češkom jeziku, kao i posebno autobusko razgledanje o jevrejskom Beogradu na engleskom i hebrejskom jeziku.

Na ta razgledanja su pozvani zaposleni u stranim ambasadama, međunarodnim misijama i firmama, kao i članovi njihovih porodica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Besplatno razgledanje Beograda 26. februara

Izvor: Danas, 13.Feb.2012

Udruženje turističkih vodiča Srbije, kao član Svetske federacije udruženja turističkih vodiča (WFTGA), obeležava Međunarodni dan turističkih vodiča (21. februar) u nedelju, 26. februara, organizujući besplatno autobusko i pešačko razgledanje za Beograđane i goste Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.