BEOGRAD POD PARTIJSKOM OKUPACIJOM

Izvor: Kurir, 21.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD POD PARTIJSKOM OKUPACIJOM

BEOGRAD - Kandidat LDP za gradonačelnicu Beograda Biljana Srbljanović izjavila da će se, ako pobedi na izborima, boriti za oslobađanje Beograda od partijske okupacije. Ona se, predstavljajući program LDP „Beograd bez granica“ u Kulturnom centru Reks, zauzela za ukidanje partijske podele mesta u gradskoj upravi i javnim gradskim preduzećima.

- Boriću se protiv raspodele direktorskih i mesta u upravnim odborima prema partijskim kvotama i podobnosti - poručila je Biljana Srbljanović. Prema njenim rečima, prioritet LDP u Beogradu biće i kontrola kvaliteta usluga javnih gradskih službi. Srbljanovićeva je dodala je da je njen cilj „Beograd po meri svih Beograđana“, a ne po meri partija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.