Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATO PARKIRANJE U MIJE KOVAČEVIĆA Nova staza za bicikliste poslužila kao parking

Izgleda da su Beograđanima biciklističke staze u poslednje vreme postale omiljeno mesto za parkiranje, pa gotovo da ne prođe dan da ne vidimo nekog da baš na njima smesti svoj automobil.

Hoćemo li morati ovo svaki dan da prijavljujemo? HITNO da se stave stubići i spreči se divlje parkiranje u Ruzveltovoj! @prijavi_problem @beograd_rs @jkpps pic.twitter.com/zOI4yIrxD7

Poslednji slučaj desio se u Ulici Mije Kovačevića gde su se čak tri automobila parkirala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novoj stazi za bicikliste.

Iako je jasno naznačeno da je tu parkiranje zabranjeno, kao i da je to isključivo prostor namenjen biciklistima, vozači izgleda nisu obratili pažnju na ova upozorenja.

Da li će ovako parkirani automobili biti svakodnevna slika? #Ruzveltova pic.twitter.com/5aetuHhDCl

Besni građani su ovo bahato ponašanje slikali i podelili na društvene mreže, a zatim su se nizali komentari i kritike na račun vozača.

"Da prefarbmo deo kola koji je na stazi u crveno i da vidimo kakva će reakcija vlasnika biti" glasio je jedan od komentara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.