Avion vanredno sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion vanredno sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla"

Avion tipa Airbus A320, na liniji Cirih - Niš, vanredno je sleteo danas popodne na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", saopštila je aerodromska služba za odnose s javnošću.

[banne]

Nadležne aerodromske službe, odmah su reagovale u skladu sa procedurama i spremno dočekale vanredno sletanje.

Svih 177 putnika i šest članova posade iz aviona avio-kompanije "Swiš International Air Lines", koji je u 14.55 časova vanredno i bezbedno sleteo na Aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "Nikola Tesla Beograd", oko 17 časova su organizovanim autobuskim prevozom krenuli do krajnje destinacije - Niša. Vanredno sletanje nije uticalo na redovnost avio-saobraćaja iz Beograda, kaže se u saopštenju i dodaje da se "sve dodatne informacije mogu potražiti u navedenoj avio-kompaniji".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.