„Autobus sreće krenuo put Zambratije

Izvor: Studio B, 31.Jul.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Autobus sreće" krenuo put Zambratije

Gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić ispratila je jutros grupu od 20 učenika i dva pratioca na letovanje u Zambratiju, u okviru projekta saradnje gradova Ljubljane i Beograda pod nazivom „Autobus sreće".

- Protokol o saradnji gradonačelnici dva glavna grada potpisali su pre jedanaest godina, tako da će jedanaesti put deca boraviti u Zambratiji u Republici Hrvatskoj, gde Gradska opština Ljubljana ima odmaralište. Deca imaju uplaćen kompletan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pansion i boravak, a Grad Beograd finansira prevoz. Do sada su deca bila uvek zadovoljna, a nadam se da će tako biti i ovog leta. Čitav dan im je isplaniran, imaju brojne aktivnosti i sekcije, a svakako će veći deo dana iskoristiti za kupanje - rekla je Snežana Đurić.

Na poziv gradonačelnika Ljubljane, beogradska deca će letovati u ovom primorskom mestu od 31. jula do 10. avgusta. Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu zajedno sa organizacijom ZPM „Moste polje" iz Slovenije omogućio je učenicima petog, šestog, sedmog i osmog razreda, koji su dobri đaci, a iz različitih razloga nisu u mogućnosti, boravak na moru.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji, prijatelji iz Slovenije prošle godine finansirali su letovanje i odmor za sto učenika iz poplavljenih područja Beograda u dečjim odmaralištima u Kranjskoj gori i Zambratiji.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

"Autobus sreće" sa dvadesetoro beogradske dece krenuo put Zambratije

Izvor: Blic, 31.Jul.2015

Gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić ispratila je jutros grupu od 20 učenika i dva pratioca na letovanje u Zambratiju, u okviru projekta saradnje gradova Ljubljane i Beograda pod nazivom "Autobus sreće"...- Protokol o saradnji gradonačelnici dva glavna grada potpisali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.