Asfaltiranje u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: Press, 04.Avg.2010, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje u Bulevaru kralja Aleksandra

Radovi na četvrtoj deonici rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra privode se kraju, tako da se danas završava asfaltiranje na raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra sa Batutovom ulicom
Leva strana Bulevara kralja Aleksandra, između Batutove i Gospodara Vučića, biće asfaltirana do subote, 7. avgusta, a raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i ulice Stanislava Sremčevića od 7. do 10. avgusta.
Na desnoj strani Bulevara kralja Aleksandra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << između Batutove i Gospodara Vučića, radiće se od 10. do 12. avgusta, a raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra sa Tršćanskom ulicom asfaltiraće se od 4. do 8. avgusta, uz kompletno zatvaranje saobraćaja. Od 12. do 15. avgusta saobraćaj će se odvijati levom, neparnom stranom Bulevara kralja Aleksandra, a od 15. do 20. avgusta desnom, parnom stranom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.