Asfaltirani putevi u mesnim zajedicama „Skela i „Ušće

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltirani putevi u mesnim zajedicama „Skela" i „Ušće"

Opština Obrenovac i JP za izgradnju Obrenovca nastavljaju sa asfaltiranjem puteva po obrenovačkim mesnim zajednicama.

U Mesnoj zajednici „Skela" asfaltirana su tri putna pravca, ukupne dužine 1.200 metara.

Prema rečima meštana ovog sela, važnost ovih puteva je velika jer predstavljaju direktnu vezu sa centrom sela za domaćinstva koja žive u različitim delovima ove mesne zajednice. Pored asfaltiranja puteva, u Mesnoj zajednici „Skela" su urađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i značajniji poslovi na uređenju fudbalskog igrališta i seoskog doma.

Prema planu i programu JP za izgradnju Obrenovca, ove godine su znatna sredstva izdvojena i za rekonstrukciju i asfaltiranje puteva u Mesnoj zajednici „Ušće". Urađena su četiri puta, kao i prilazni put ka groblju.

Ove godine je, pored puteva, završena i izgradnja kapele u ovoj mesnoj zajednici. Sređivanjem prilaznog puta groblju, završeni su poslovi asfaltiranja u Mesnoj zajednici „Ušće", planirani za ovu godinu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Asfaltirani putevi u mesnim zajedicama Skela i Ušće

Izvor: Glas javnosti, 25.Avg.2010, 07:03

BEOGRAD  - Opština Obrenovac i JP za izgradnju Obrenovca..nastavljaju sa asfaltiranjem puteva po obrenovačkim mesnim zajednicama. U..Mesnoj zajednici Skela asfaltirana su tri putna pravca, ukupne dužine..1.200 metara...Prema rečima meštana, važnost ovih..puteva je velika jer predstavljaju direktnu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.