Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Avg.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apgrade Weekend na Kalemegdanu, 2. i 3. septembra

Vrhunac letnjih tehno žurki na Kalemegdanu je dvodnevni Apgrade Weekend, koji pred publiku u petak i subotu, 2. i 3. septembra, u rov ispod Vojnog muzeja, dovodi neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene. U Beograd stižu neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste nemački maestro Dixon, najtraženiji svetski DJ tandem Tale of Us, „live techno“ majstor ... The post Apgrade Weekend na Kalemegdanu, 2. i 3. septembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dvojac Tale of Us pred nastup na Kalemegdanu: Uzbuđeni smo pred svirku sa prijateljima!

Izvor: Blic, 31.Avg.2016, 13:46

Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja...Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su Dixon, Tale of...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.