Apel da se voda ne rasipa

Izvor: Studio B, 19.Jul.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel da se voda ne rasipa

Zbog velikih vrućina, na glavnim trgovima i mestima gde preseda veliki broj ljudi, postavljeno je 12 cisterni sa pijaćom vodom. Direktor Beokom servisa Darko Glavaš apeluje na građane da se odgovorno odnose prema korišćenju vode i da je ne rasipaju.

U planu je da one ostanu na ulicama i narednih dana budući da se očekuju temperature veće od 34 stepena Celzijusovih, rekao je direktor Beokom servisa Darko Glavaš.

On je obišao mesta gde su postavljene cisterne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << I najavio da će i u narednom periodu one biti na ulicama svakog dana od 10 do 18 sati. "Veći broj cisterni je u pripravnosti u slučaju eventualnog nestanka vode", kaže Glavaš i apeluje na građane da se odgovorno odnose prema korišćenju vode i da je ne rasipaju kako bi svi potrošači imali dovoljne količine i dobar pritisak u slavinama.

U pojedinim mestima zabeležen je manji pad pritiska zbog punjenja bazena, kao i zbog punjenja bunara u podavalskom području, rekao je Glavaš.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Cisterne na ulicama Beograda i narednih dana

Izvor: Blic, 19.Jul.2015

Na glavnim trgovima u Beogradu i mestima gde preseda veliki broj ljudi zbog autobuskog prevoza postavljeno je 12 cisterni sa pijaćom vodom, a u planu je da one ostanu na ulicama i narednih dana budući da se očekuju temperature veće od 34 stepena Celzijusovih, rekao je danas direktor Beokom servisa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.