Antić: Rešavanje problema građana u prvom planu

Izvor: Studio B, 15.Okt.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Rešavanje problema građana u prvom planu

Predsednik Skupštine Beograda i funkcioner SPS Aleksandar Antić kaže da politika u ovom trenutku nije u prvom planu, već rešavanje problema građana.

Antić je rekao da su u politici kalkulacije i spekulacije sastavni deo posla, da je u javnosti stvorena slika da će biti prekomponovanja vlasti širom cele Srbije i da ne zna da li će i kada Srpska napredna stranka otvarati pitanje Beograda.

"Mi se ne bavimo svakog dana tim pitanjima", rekao je Antić. On kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da svako radi svoj posao i da se predsednik vlade Ivica Dačić i prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić svakodnevno suočavaju sa teškom i kompleksnom situacijom.

Antić smatra i da je razumljivo što predstavnici SNS-a izražavaju nezadovoljstvo time kako funkcioniše vlast u Beogradu, jer ni on, kao predsednik SPS-a u glavnom gradu, nije zadovoljan funkcionisanjem bilo koje opštine u kojoj SPS nije deo vlasti.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.