Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Maj.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ansambli Interrogatio i Beogradski barok u Beogradu

Ansambl Beogradski barok je u saradnji s članovima ansambla Interrogatio iz Nemačke pripremio malu seriju koncerata kao završnicu prolećnog dela koncertne sezone. U pitanju su tri koncerta u Beogradu – 28, 29. maja i 1. juna, svaki na posebnoj lokaciji i s različitim programom. Prvi nastup pod imenom „Kako se sluša (barokni) koncert“ održaće se ... The post Ansambli Interrogatio i Beogradski barok u Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Zemunski kamerni orkestar u Kolarcu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Maj.2016, 05:45

U nedelju, 29. maja od 11.00, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine koncert će održati Zemunski kamerni orkestar. Pod dirigentskom palicom Đorđa Stankovića, na bini će biti i gosti – solisti Robert Bokor iz Švajcarske, Andrej Kurti iz SAD i Beograđanka Katarina Tešenji Kovačevski (svi –...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.