Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Okt.2021, 22:24

Animal Rescue Serbia obeležava Svetski dan životinja

Animal Rescue Serbia (ARS) poziva građane da obeleže Svetski dan životinja, 4. oktobar. Ovo udruženje pokrenulo je nacionalnu kampanju „100 tona hrane“. Za sve ljubitelje naših dvonožnih i četvoronožnih prijatelja ovo je izuzetno važan dan. Naime, u narednom periodu cilj je da se skupi 100 i više tona hrane za sve napuštene i zanemarene pse, … Članak Animal Rescue Serbia obeležava Svetski dan životinja se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

SVETSKI DAN ŽIVOTINjA: Akcija sakupljanja sto tona hrane

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Okt.2021, 19:00

U ponedeljak 4. oktobra obeležava se Svetski dan životinja. . . Za sve ljubitelje dvonožnih i četvoronožnih prijatelja ovo je izuzetno važan dan koji je podstakao udruženje Animal Rescue Serbia na pokretanje nacionalne kampanje sa ciljem koji se krije u sloganu 100 tona hrane..  . Naime,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.