Akcija Idemo peške, ne pravite greške

Izvor: Studio B, 10.Sep.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Idemo peške, ne pravite greške"

Pod sloganom "Idemo peške, ne pravite greške", opština Čukarica je, u saradnji sa Saobraćajnom policijom, promovisala akciju bezbednosti dece u saobraćaju.

Akcija je održana na platou u Požeškoj ulici, ispred škole Josif Pančić, gde su predstavnici Uprave saobraćajne policije na praktičan način i savetima ukazali mališanima na bezbedno učešće u saobraćaju, saopštila je opština Čukarica. 

Akciji je, pored predsednika opštine Čukarica Srđana Kolarića >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i članova Veća, prisustvovao i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović. 

Ističući značaj kontinuiranih akcija posvećenih bezbednom učešću najmlađih u saobraćaju, gradski sekretar Rafailović je apelovao na Beograđane da svojim ličnim primerom, poštujući saobraćajne propise vode računa o bezbednosti dece u saobraćaju. 

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić rekao je da je akcija osmišljena sa ciljem da se skrene pažnja na bezbednost u saobraćaju, posebno dece i đaka.   

Mališanima, osnovcima koji su učestvovali u akciji podeljen je edukativni materijal i majice sa sloganom akcije, a podržali su je i voditelj Predrag Vuković- Peđolino, pevači Dragica Radosavljević Cakana i Milan Dinčić Dinčam.

 

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.