AVION IZ BEOGRADA uspeo da sleti na ISTANBULSKI AERODROM  u 23:26 sati!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVION IZ BEOGRADA uspeo da sleti na ISTANBULSKI AERODROM u 23:26 sati!

Prema informacijama servisa "Flight Radar", avion turske kompanije Turkish Airlines, koji je iz Beograda trebalo da poleti u 20:20h, ali je u polasku kasnio, pa se u vazduh vinuo u 20:58h, sleteo je na Aerodrom "Ataturk" u Istanbulu, sa minimalnim zakašnjenjem od dvadesetak minuta. Pa je tako let TK 1084 umesto u planiranih 23 sata po lokalnom vremenu bio okončan u 23:26.

Na sajtu aerodroma Ataturk, nema informacija o tome da li je avion s putnicima iz Beograda sleteo, ali primećuje se da je većina ostalih letova ili odložena ili kasne.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ERDOGAN SLETEO U INSTANBUL: Evo gde je sve leteo! (MAPA LETENJA)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016

Pošto niko nije znao gde se tačno nalazi turski predsednik tokom puča, kasnije se pojavila informacija kako njegov avion kruži iznad Turske...Sudeći prema sajtu radaflight, njegov avion nije napustio Tursku...Pogledajte gde je sve leteo:..(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.