AUTO ULETEO U JU BIZNIS CENTAR Sprečena eksplozija, dve devojke povređene

Izvor: Blic, 28.Feb.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO ULETEO U JU BIZNIS CENTAR Sprečena eksplozija, dve devojke povređene

Prava drama odigrala se u Ju biznis centru na Novom Beogradu, gde je jedna žena automobilom uletela u deo zgrade i survala se stepenicama!

Sugrađani koji su se našli u blizini, odmah su se razbežali u strahu da će vozilo zbog pada eksplodirati. Ipak, pribrani građani su brzo reagovali i počeli da gase vatru koja se pojavila.

Kako saznajemo, dve devojke su povređene, dok je prednji deo automobila vidno oštećen.

Do incidenta je došlo kada se žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobilom kretala iz pravca Brankovog mosta ka Ju biznis centru.

Naime, celom dužinom puta pešačka zona zaštićena je od ulice stubićima, osim jednog dela. Tu je žena zakočila i kroz taj prolaz, drveće i trotoar preletela u stepenice.

Te stepenice vode u garažu Ju biznis centra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Autom uletela u Ju-biznis centar, povređene devojke

Izvor: B92, 28.Feb.2017

Automobil je uleteo u Ju-biznis centar na Novom Beogradu, potom se i zapalio, ali su očevici reagovali i lokalizovali požar, javlja Blic...Kako se navodi, žena koja je upravljala automobilom marke "opel" uletela je automobilom u deo zgrade i tom prilikom su dve devojke povređene..."Blic" piše da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.