AUTO NALETEO NA PEŠAKE, PA SE ZAKUCAO U KUĆU U saobraćajnoj nezgodi u Banovcima povređeno i dete

Izvor: Blic, 01.Apr.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO NALETEO NA PEŠAKE, PA SE ZAKUCAO U KUĆU U saobraćajnoj nezgodi u Banovcima povređeno i dete

Troje pešaka, među kojima i jedno dete povređeni su oko 15.00 časova u saobraćajnoj nezgodi u Banovcima kod Beograda (opština Stara Pazova) kada je na njih naleteleo putničko vozilo.

- Automobil je udario u tri osobe koje su stajale pored puta, a zatim i u obližnju kuću. Srećom, lica na koje je vozilo naletelo prošla su bez težih povreda, ali su prevencije radi dete i jedna odrasla osoba prebačeni u KBC Zemun - kažu u MUP-u u Sremskoj Mitrovici.

Oni dodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je treća osoba osoba tom prilikom zadobila lakše telesne povrede, ali ne od siline udarca automobila, već pri padu dok je pokušavala da se spasi, te nije hospitalizovana.

Vozač pomenutog automobila je priveden i odveden na saslušanje u policijsku stanicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.