APEL GRAĐANIMA povodom predstojećih praznika!

Izvor: BKTV News, 28.Apr.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL GRAĐANIMA povodom predstojećih praznika!

Odgovorno ponašanje!

Povodom predstojećih prvomajskih praznika gradski sekretar za vanredne situacije Darko Glavaš apelovao je na građane Beograda da ne krše zabranu loženja vatre na otvorenom i da pale roštilj samo na posebno obeleženim mestima.

Glavaš je naveo da će 1. maja na Adi Ciganliji biti organizovana manifestacija "Prvomajski uranak na Adi - praznik rada" i dodao da će građani na tom izletištu moći da roštiljaju samo na dozvoljenim mestima. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Kako je rekao, osim na Adi Ciganliji, paljenje vatre na otvorenom dozvoljeno je na označenim mestima u Bojčinskoj i Zvezdarskoj šumi i na Košutnjaku.

Glavaš je pozvao građane da se odgovorno ponašaju prema prirodnoj sredini i da otpatke nakon izleta prikupe i ostave kraj najbližeg kontejnera ili kante za smeće kako bi ekipe komunalnih službi blagovremeno uklonile smeće.

"Sve gradske komunalne službe će tokom praznika raditi pojačano kako bi u što boljem svetlu prikazali naš grad tokom prvomajskih praznika", kazao je Glavaš koji je prisustvovao čišćenju divlje deponije ulici Široki put u Zemunu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.