ANTIĆ ZAKAZAO SEDNICU SKUPŠTINE GRADA ZA PETAK

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ ZAKAZAO SEDNICU SKUPŠTINE GRADA ZA PETAK

Aleksandar Antić predsednik Skupštine grada zakazao novu sednicu za petak

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za petak, 9. mart, s početkom u 10 časova 39. sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu nalazi se predlog o dopuni Odluke o finansiranju programa, projekata i investicionih aktivnosti korisnika sredstava budžeta grada u 2013. i 2014. godini, kao i informacija o nepohodnosti nabavke 400 novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << autobusa za potrebe GSP „Beograd”.

Razmatraće se i izmena Odluke o građevinskom zemljištu i Odluka o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta, kao i predlog odluke o investicionom programu Agencije za investicije i stanovanje grada Beograda u 2013. i 2014. godini.

Pred odbornicima će se naći i predlog o dopuni Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, predlog odluke o finansiranju nastavnika razredne nastave angažovanih za obavljanje poslova u produženom boravku učenika trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola, kao i dopuna Odluke o načinu ostvarivanja prava na regresiranje troškova boravka učenika na rekreativnoj nastavi i troškova ekskurzije.

Odlučivaće se i o predlogu prostornog plana gradskih opština Lazarevac i Surčin, kao i o planovima detaljne regulacije za prostornu kulturno-istorijsku celinu Topčider, prostornu celinu Privredne zone uz Batajnički put u Zemunu, zatim privrednog kompleksa u Krnjači „Reva 1” na Paliluli, kao i o planovima generalne regulacije za područija van obuhvata Generalnog plana Beograda 2021.

Odbornici će razmatrati i predloge o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad, kao i o predlozima za imenovanje umetničkih direktora i selektora u jednom broju stalnih manifestacija u oblasti kulture od značaja za grad Beograd.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.