AKO ŽELITE TETOVAŽU: U Beograd dolaze najbolji tatoo majstori (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO ŽELITE TETOVAŽU: U Beograd dolaze najbolji tatoo majstori (FOTO)

Od 3. do 5. oktobra, Beograd će postati stecište najboljih tattoo majstora koji će predstaviti svoje radove i tetovirati posetioce, a svako od njih ima svoje specijalnosti. Ulaz na prvu beogradsku Tattoo konvenciju je besplatan

Ako ste se premišljali da li da napravite tetovažu, sada je pravo vreme da prelomite jer u Beograd dolaze neki od najboljih tatu-majstora na svetu. Oni će na Tatu-konvenciji (3-5. oktobar, Mikser) predstaviti svoje radove i tetovirati posetioce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a svako od njih ima svoje specijalnosti.

Vatea: tradicionalni polinežanski tatu

Vatea tetovira već 30 godina a majstor je za polinežansku tradicionalnu tehniku tetoviranja – ne koristi mašinicu već oštro nazubljeno dleto kojim se boja klesala u kožu. Možda je ovo jedinstvena prilika da dobijete jednu takvu tetovažu.

Orge: Geometrija

Foto: Promo

Pravilne crte, romboidi, mnoštvo detalja, sa vrlo malo boja stil su koji preferira Orge, koji nam dolazi iz Atine. Svet umetnosti je otkrio kroz kompjutersku grafiku i stripove, a danas se smatra jednim od najboljih umetnika geometrije na svetu.

Miki Van Bejkon: Old skul

Foto: Promo

Šveđanin Miki majstor je zasad sve ređe “old school” tetovaže, debelih linija i jakih, punih boja. Pa, ako ste od onih koji vole nešto drugačije, upadljivije – on je vaš čovek.

Morbela: Pinap stil

Foto: Promo

Isa es Asi, u tatu-svetu poznata kao Morbela, odrasla je u tibetanskom budističkom manastiru, a tetoviranjem se bavi od 15 godine. Njeni crteži inspirisani su pinap estetikom, stripom, erotikom, ali i religijom.

Miki Vogel: Lettering

Foto: Promo

Želite da na telu nosite omiljen citat? Miki “Pretty Boy” Vogel je upravo specija-lizovan za “lettering”. Specifičnim fontom, pravilnim crtama i usklađenim ukrasima u stanju da od reči napravi čaroliju, ali će vam sa istom pedantnošću iscrtati i druge motive.

Kako se prijaviti?

MEJL – Preko sajta Tattooconventionbelgrade.com možete kontaktirati umetnike i zakazati svoj termin s njima. Zbog velikog interesovanja, preporuka je da to uradite pre konvencije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.