AKCIJA BEOGRADIZACIJA BEOGRADA NA VIŠE LOKACIJA U GRADU

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA BEOGRADIZACIJA BEOGRADA NA VIŠE LOKACIJA U GRADU

BEOGRAD- Različitim kulturnim aktivnostima na više mesta u gradu sutra će biti organizovana „Beogradizacija Beograda”, najavio je Veljko Jovanović iz Pozorišta Dadov, koje je jedan od organizatora te manifestacije.

- Beogradizacija Beograda je permanentni napor svih nas da Beogradu sačuvamo osmeh na usnama. To je ono što radimo svakoga dana da bi se ovaj grad i dalje zvao gradom otvorenog srca. Prave vrednosti nisu nešto o čemu se priča kao o prošlim vremenima, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ono što se neguje i stalno iznova stvara.

Beogradizujemo Beograd jer ga volimo i jer osećamo obavezu da u svemu što radimo pođemo od sebe, rekao je Jovanović

Akcija će biti obeležena brojnim dešavanjima i programima u različitim delovima prestonice. U njih će biti uključeno oko 250 volontera iz Pozorišta Dadov i beogradskih kulturno-umetničkih društava. Beogradizacija Beograda je prvi put održana u julu ove godine i od tada se organizuje svake poslednje subote u mesecu.

Oktobarska Beogradizacija Beograda ponudiće pomoć najstarijim sugrađanima na Kalenić pijaci, Bajlonijevoj, Zelenom vencu i Palilulskoj pijaci da odnesu cegere do kuće. Organizaovana je i poseta dece iz Obrenovca, Barajeva i Grocke Sajmu knjiga, a mladi umetnici će dodati nove boje preko neprimerenih grafita kod spomenika „Večna vatra” na Ušću. U Hali 4 Beogradskog sajma biće održan i koncert ansambla „Dušan Skovran”. Program se održava uz pokroviteljstvo Naftne industrije Srbije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.