A NAPOLJU LEDENO: Centar Beograda bez grejanja!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A NAPOLJU LEDENO: Centar Beograda bez grejanja!

Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ trenutno su bez grejanja, a moguće je da grejanja neće biti cele noći, na Dorćolu, delovima Palilule, Starog Grada i Vračara, iako su ekipe za hitne intervencije na terenu

Stanovnici centralnog dela Beograda gotovo ceo dan nemaju grejanje zbog kvara na magistralnom toplovodu, javile su Beogradske elektrane.

Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trenutno su bez grejanja, a moguće je da grejanja neće biti cele noći, na Dorćolu, delovima Palilule, Starog Grada i Vračara, iako su ekipe za hitne intervencije na terenu.

-  Ekipe otklanjaju kvar i čine sve što je u njihovoj moći da u što kraćem vremenskog periodu otklone ovaj poremećaj. Stabilizacija u snabdevanju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ se učekuje najkasnije u četvrtak u jutarnjim časovima –  navedeno je iz Beogradskih elektrana.

Foto-ilustracija: Profimedia

Takođe, zbog kvara na delu magistralnog toplovoda toplane “Konjarnik“ do sutra ujutru većina potrošača na području Vračara imaće mlake radijatore, dok manji broj korisnika neće uopšte imati grejanje, piše sajt B92.

Trenutna temperatura vazduha u Beogradu je 2 stepena Celzijusa, a očekuje se da u toku noći bude i u minusu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Beogradske elektrane: Centar Beograda bez grejanja!

Izvor: Press, 26.Nov.2014

Stanovnici centralnog dela Beograda gotovo ceo dan nemaju grejanje zbog kvara na magistralnom toplovodu, javile su Beogradske elektrane. . Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ trenutno su...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.