НАЈВЕЋИ СЕМИНАР ЗА МЛАДЕ У СРБИЈИ 8. ДЕЦЕМБРА У БЕОГРАДУ

Izvor: Objava, 05.Dec.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

НАЈВЕЋИ СЕМИНАР ЗА МЛАДЕ У СРБИЈИ 8. ДЕЦЕМБРА У БЕОГРАДУ

И овог децембра одржаће се сада већ традиционални семинар младих “Build Yourself“ четврту годину за редом на Економском факултету у Београду. Семинар младих “Build Yourself“ један је од пројеката на који је Студентска унија Економског факултета највише поносна јер је за кратко време успео да окупи много младих људи који желе да раде на себи и уче ван факултетских уџбеника. Први семинар одржан је на Економском факултету 2015. године, а након тога идеја се проширила на још неколико факултета у Београду. Факултет политичких наука и Правни факултет били су домаћини семинара 2016. године и реализовали га у сарадњи са организационим тимом СУЕФ-а који није штедео ни енергију ни време да помогне пријатељима у овој замисли. Ове године у организацији семинара младих имају прилику да учествују и студенти са других факултета и виших школа.
Основни циљ овог пројекта је да унапреди младе у свим сегментима, од образовања до спорта, и као такав је веома посећен и популаран међу студентима.Циљ је да се учесници, уз помоћ искуства која добијају од стране предавача, упознају са пословним изазовима који их по завршетку студија очекују. Семинаром желимо да обухватимо низ битних питања које студенте очекују по завршетку факултета, као што су: побољшање комуникационих вештина, како да постану лидери у жељеним областима, како победити стрес, како оставити добар “први утисак“, управљање временом, нека су од питања на која ћете добити одговор само ако узмете учешће на семинару! Предавачи овогодишњег семинара младих „Build Yourself“ су: потпреседник компаније „Delta Holding“ и директор хотела „Crown plaza“ Живорад Васић, позната водитељка, новинарка и НЛП Мастер Татјана Војтеховски, професор српског језика и књижевности, мотивациони говорник и писац, аутор романа „Умро сам у петак“ Ненад Гугл, врсни предузетник, консултант и тренер пословних вештина Дарко Мирковић, филмски, телевизијски и позоришни глумац Светислав Гонцић.
Сваке године наш семинар посети у просеку 500 студената по сваком предавању, али код куће је најлепше и зато ће 8. децембра од 14-19h семинар бити организован на Економском факултету у Београду.