На Београдској берзи промет 8,74 милиона динара, индекси забележили пад

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 18:05

На Београдској берзи промет 8,74 милиона динара, индекси забележили пад

На Београдској берзи данас је остварен промет од 8.743.793 милиона динара, а оба индекса су забележила пад, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Индекс Belex15 је опао је за 0,40 одсто, а Belexline за 0,17 процената.
Прво место на добитничкој листи данас је заузела компанија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Путеви а.д. из Пожега, чије акције су порасле за 29,86 одсто, а друго место заузео је
Енергопројект холдинг а.д. из Београда с растом акција од 3,33 процента.
Пад вредности акција од 1,15 одсто довео је предузеће НИС а.д. из Новог Сада на прво место на листи губитника.
Следи Дунав осигурање а.д. из Београда са падом вредности акција за 1,01 одсто.
На листи најтргованијих акција нашла се компанија Мессер Техногас а.д. из Београда са оствареним прометом од 3.214.000 динара.
На другом месту, на листи акција којима се највише трговало, нашло се предузеће Јединство а.д. из Севојна са прометом од 1.875.000 динара.
Radna snaga najveći problem za gradnju Ekspa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Београдској берзи промет 8,74 милиона динара, индекси забележили пад се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.