Данашњи промет на Београдској берзи 8,13 милиона динара, индекси у порасту

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 16:11

Данашњи промет на Београдској берзи 8,13 милиона динара, индекси у порасту

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 8,13 милиона динара, а оба индекса, и Belex15 и Belexline, забележила су раст, наводи се у данашњем берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo ThefirstБер Belex15 је порастао за 0,06 одсто, а Belexline за 0,13 процената.
Добитничку листу данас предводи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << београдско АМС осигурање чије акције су порасле за 5,88 одсто и на затварању трговања вределе по 2.250 динара.
На другом месту је Дунав осигурање са растом вредности акција од 0,30 одсто а на трећем Металац из Горњег Милановца са растом од 0,06 процената.
Акције НИС-а нашле су се и данас нашле на првом месту по тргованости, пошто је трговином њима остварен промет од 3,37 милиона динара.
Следи Дунав осигурање са оствареним прометом од 1,49 милиона динара а на трећем месту је Металац из Горњег Милановца са прометом од 1,27 милиона динара.
Akcije Poršea pale za 2,5 odsto nakon upozorenja na probleme u lancu snabdevanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данашњи промет на Београдској берзи 8,13 милиона динара, индекси у порасту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.