Промет на Београдској берзи данас 7,84 милиона динара, оба индекса у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 17:37

Промет на Београдској берзи данас 7,84 милиона динара, оба индекса у паду

На Београдској берзи данас је остварен промет од 7.844.092 динара, а оба индекса су у паду, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pixabay/AhmadArdity Belex15 је опао за 0,02 одсто, а Belexline за 0,09 процената.
На добитничкој листи нашао се једино Металац а.д. из Горњег Милановца, чије су акције достигле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вредност на затварању од 1.522 динара.
На листи губитника данас се нашао Енергопројект холдинг а.д из Београда чије су акције на затварању вределе 320 динара, док се на другом месту листе губитника нашао Пхилип Моррис Оператионс а.д. из Ниша чије су акције вределе 7.700 динара.
Данас се највише трговало акцијама Мессер Техногас а.д. из Београда, којима је остварен промет од 3,16 милиона динара.
Такође, на листи најтргованијих акција, Дунав осигурање а.д. из Београда се нашао на другом месту са прометом 1,85 милиона евра.
Bajnens: Većina glavnih kripto valuta u blagom padu, bitkoin vredi 39.175 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи данас 7,84 милиона динара, оба индекса у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.