Данашњи промет на Београдској берзи 7,37 милиона динара, индекси у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 16:10

Данашњи промет на Београдској берзи 7,37 милиона динара, индекси у паду

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 7,37 милиона динара, а оба индекса, и Belex15 i Belexline, забележила су пад, наводи се у данашњем берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Belex15је пао за 0,22 одсто а Belexline за 0,13 процената.
Добитничку листу данас предводи београдско >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дунав осигурање чије акције су порасле за 0,60 одсто и на затварању трговања вределе по 1.011 динара а на другом месту је Аеродром Никола Тесла са растом вредности акција од 0,24 одсто.
На губитничкој листи данас су се нашли новосадски НИС и нишки Житопек.
Акције НИС-а забележиле су пад од 1,97 одсто а Житопека од 1,46 одсто.
Акције Житопека нашле су се и на првом месту по тргованости, пошто је трговином њима остварен промет од 3,19 милиона динара.
Следи НИС са оствареним прометом од 2,57 милиона динара а на трећем месту је Дунав осигурање са прометом од 691.983 динара.
SAD: Ekonomija u drugom kvartalu porasla za 2,4 odsto međugodišnje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данашњи промет на Београдској берзи 7,37 милиона динара, индекси у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.