Пуштен саобраћај на последњој деоници обилазнице око Београда Сектору Б-6 у 9.00 (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 10:37

Пуштен саобраћај на последњој деоници обилазнице око Београда Сектору Б-6 у 9.00 (ФОТО)

Путеви Србије саопштили су да је пуштен у саобраћај сектор Б-6 обилазнице око Београда, од тунела Стражевица до петље Бубањ Поток у 9.00 сати. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Отварањем последње деонице Сектора Б, учесницима у саобраћају омогућено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је коришћење аутопута у пуном профилу од Батајнице до Бубањ Потока, наведено је у саопштењу. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Путеви Србије апелују на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину условима на путу. Na severu KiM mirno ali napeto, patrijarh Porfirije u Pećkoj patrijaršiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пуштен саобраћај на последњој деоници обилазнице око Београда Сектору Б-6 у 9.00 (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.