Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 14:30

Топ 5 вести из Србије: Обилазница око Београда и нове фабрике и радна места

Од великог броја значајних и важних информација које делимо са вама, по нашем избиру издвајамо пет најважнијих и најинтересантнијих.
Отворена је обилазница око Београда у пуном профилу. Укупна дужина је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 47 километара, од петље Добановци до петље Бубањ поток и у значајној мери ће растеретирти саобраћај у престоници Србије. Транзитни и теретни саобраћај сада су у потпуности исељени из централних делова Београда. У Ваљеву је отворена фабрика немачке компаније “Хансгрохе”. Компанија се бави производњом санитарне опреме. Ово је значајан догађај за Ваљево и околину, јер ће у фабриц бити запослено 1.000 људи. Просечна плата у Србији у априлу месецу, према подацима РЗС, износни 83.812 динара што представља рекорну висину зараде. Уједно просек бруто плате за април у Србији износи 115.631 динар. У Крушевцу је постављен камен темељац за изградњу фабрике компаније “Luss Textile”, која се бави производњом текстилних производа. Компанија планира да запосли у првој фази 500 радника. Министарство одбране републике Србије, потписало је низ уговора са домаћом компанијом “Јумко” из Врања. Ова сарадња донеће нова радна места у фабрици, а Војска Србије, наставља да опрема своје јединице производима из домаће индустрије. Predato 104.275 komada oružja i 4.085.914 komada municije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Топ 5 вести из Србије: Обилазница око Београда и нове фабрике и радна места се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.