ГИК: Београд не сме да стане 49 мандата, СПН 43 мандата

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Dec.2023, 09:14

ГИК: Београд не сме да стане 49 мандата, СПН 43 мандата

У Београду поновно гласање за одборнике Скупштине града Београда протекло у миру и у складу са законом Фото: Танјуг/Ирфан Лицина На основу 100 одсто обрађених резултата са свих бирачких места у граду Београду, изборна листа број 1 АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Београд не сме да стане добила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је 49 мандата, изборна листа број 3 СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА – ДОБРИЦА ВЕСЕЛИНОВИЋ – проф. др ВЛАДИМИР ОБРАДОВИЋ добила је 43 мандата, изборна листа број 5 ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА БЕОГРАД добила је седам мандата, саопштио је председник Градске изборне комисије Зоран Лукић након што су избори у суботу поновљени на три бирачка места у Београду.
Изборна листа број 13 МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, Александар Јерковић добила је шест мандата, а изборна листа број 2 ИВИЦА ДАЧИЋ – ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ, ТОМА ФИЛА-ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАД добила је пет мандата, прецизирао је Лукић.
Он је истакао да су у Београду сва три бирачка места на којима се спроводило поновно гласање за одборнике Скупштине града Београда затворена у суботу у 20 сати, а да је гласање протекло у миру и у складу са законом, саопштено је из ГИК-а.
Vučić: Ubedljiva pobeda liste „Srbija ne sme da stane“ na ponovljenim izborima! Neće biti Majdana, građani ne žele nasilje i laži!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ГИК: Београд не сме да стане 49 мандата, СПН 43 мандата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.