Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Jun.2021, 18:38

46. Festival monodrame i pantomime u Beogradu

Od 1. do 4. jula 2021. u Pozorištu lutaka Pinokio i Staroj carinarnici u Zemunu biće organizovan 46. Festival monodrame i pantomime. Monodramom Petra Božovića počinje tradicionalna pozorišna manifestacija tokom koje će biti izvedeno još sedam predstava. Festival će otvoriti glumica Danijela Nela Mihailović. U takmičarskom delu programa, u četvrtak, 1. jula od 19.00, prvi … Članak 46. Festival monodrame i pantomime u Beogradu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Prvog jula počinje 46. Festival monodrame i pantomime, prvi nastupa naš SLAVNI GLUMAC Petar Božović

Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 11:48

Na sceni Pozorišta lutaka Pinokio i u Staroj carinarnici u Zemunu od 1. do 4. jula biće održan 46. Festival monodrame i pantomime, uz podršku GO Zemun, Ministrastva kulture i informisanja i Ministarstva spoljnih poslova – Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.