Промет на Београдској берзи 35,16 милиона динара, најтргованије акције НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 16:53

Промет на Београдској берзи 35,16 милиона динара, најтргованије акције НИС-а

На Београдској берзи данас је остварен промет од 35,16 милиона динара, а највише се трговало акцијама новосадског НИС-а, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Када је о индексима реч, оба су забележила пад и то Белеx15 за 0,13 одсто, а Белеxлине за 0,24 процента.
Раст >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вредности акција за 3,03 одсто довео је Металац из Горњег Милановца на данашњу добитничку листу.
Прво место на листи губитника припало је компанији Импол Севал из Севојна, чије акције су пале за 6,96 одсто, а следи нишки Житопек са падом вредности акција за 1,37 одсто.
Данас се највише трговало акцијама новосадске нафтне компаније НИС, пошто је трговином њима остварен промет од 1,86 милиона динара.
На другом месту ове листе је Житопек из Ниша са вредношћу промета од 1,69 милиона а на трећем Мессер Техногас из Београда са вредношћу промета од 1,26 милиона динара.
Srednji kurs dinara za evro iznosi 117,1571 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 35,16 милиона динара, најтргованије акције НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.