Промет на Београдској берзи 3,36 милиона динара, индекси у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 16:29

Промет на Београдској берзи 3,36 милиона динара, индекси у паду

На Београдској берзи данас је забележен промет од 3,36 милиона динара, а оба индекса, и Белеx15 и Белеxлине забележила су пад, наводи се у данашњем извештају са ове берзе. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Белеx15 пао је за 0,20 одсто а Белеxлине за 0,03 одсто.
Раст вредности акција за 26,67 одсто донео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је пиротском Тигру титулу данашњег добитника дана.
На листи губитника предњачи београдски аеродром Никола Тесла, чије акције су пале за 0,98 одсто а на другом месту је новосадски НИС са падом акција од 0,27 процената.
3. јула највише се трговало акцијама Дунав осигурања.
Трговином њима остварена је трећина данашњег берзанског промета, прецизније 1,03 милиона динара док је вредност промета акција Мешер Техногаса, другог на листи најтргованијих, износила 798.730 динара.
Nemačka vlada traži nove kanale komunikacije zbog promena na Tviteru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 3,36 милиона динара, индекси у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.