Данашњи промет на Београдској берзи 3,36 милиона динара, индекси у порасту

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 17:02

Данашњи промет на Београдској берзи 3,36 милиона динара, индекси у порасту

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 3,36 милиона динара, а оба индекса и Belex15 и Belexline су забележили раст, наводи се у дневном берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Индекс Belex15 је порастао за 0,36 одсто, а Belexline за 0,37 одсто.
Раст вредности акција за 12,15 одсто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << донео је београдском Ирителу титулу данашњег добитника дана, а његове акције су на крају трговања достигле вредност од 1.200 динара.
На другом месту ове листе је НИС из Новог Сада, чије су акције порасле за 1,64 одсто и вреде 743 динара.
Губитничку листу данас предводи Предузеће за путеве Ваљево, пошто је вредност акција овог предузећа пала за 5,56 одсто.
На другом месту ове листе је Дунав осигурање из Београда, чије су акције пале за 0,11 одсто, које су на затварању вределе по 900 динара.
Највише се данас трговало акцијама НИС-а са оствареним прометом од 1.668,904 милиона динара, док је на другом месту Дунав осигурање, са вредношћу промета од 802.001 динар.
Mali: Sutra veliki broj sporazum s Mađarskom -novi naftovod, zajedničku firmu za gas…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данашњи промет на Београдској берзи 3,36 милиона динара, индекси у порасту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.